BOLDOGSÁG VILÁGNAPJA – Tapasztald meg a hangok között a csendet! -ONLINE

Tibeti hangtálak, hangok és rezgések hatásai. „Csillaghangok” Fuchs Anitával

MÁRCIUS 20. – A BOLDOGSÁG VILÁGNAPJA címmel a szegedi művelődési házak március harmadik hetében egy közös programsorozatot hirdettek meg, annak apropóján, hogy az ENSZ közgyűlése 2012-ben a boldogság nemzetközi világnapjává nyilvánította március 20-át. Az egyre bővülő világnapok listájáról nem hiányozhat a boldogságnak szánt nap sem, hiszen, ahogy az ENSZ határozatában is áll: „a boldogságkeresés az emberi lét egyik alapvető célja.”

A boldogság nemzetközi napjának ötlete a kis himalájai buddhista királyságtól, Bhutántól származik. Az ázsiai ország a világon elsőként vezette be a bruttó nemzeti boldogság fogalmát lakosai jólétének mérésére, mondván, hogy az többet elárul, mint a bruttó hazai össztermék, a GDP. A „bruttó nemzeti boldogság” fogalma tulajdonképpen a lakosság jólétének mérésére szolgál. Egy kilenc pontból álló index segítségével megbecsülhető, hogyan érzik magukat az emberek gazdasági, társadalmi és érzelmi szempontból. A boldogság világnap üzenete elsősorban az, hogy nem csak a növekedési számok és a gazdasági értékek a legfőbb mutatók, az emberek elégedettségét más feltételek is befolyásolják.Ennek apropóján március harmadik hetében, a hét minden napján a BOLDOGSÁGGAL fogunk foglalkozni, annak különböző megközelítéseivel.

A kecskési Művelődési Ház szervezésében FUCHS ANITA a hangok és rezgések világába vezeti el Önöket, illetve megismerhetik a kellemes hangok, lágy rezgések segítségével a test-lélek-szellem szintjén hogyan teremtsék meg magukban a békét, a harmóniát.

A tibeti hangtálakkal elért mély, relaxált állapotban a kellemes hangok és rezgések feloldják a bennünk lévő energetikai blokkokat, elcsitítják az érzelmi hullámokat és harmonikus, békés állapotot hoztak létre bennünk.

Így válik egy óra alatt a megfeszült test és lélek nyugodttá, befogadóvá és megengedővé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük